SALON PASJI DVOR

Pasji salon

PASJI SALON PO PASJIH ŽELJAH
Naš pasji salon deluje na naši domači lokaciji, kjer konstantno ohranjamo visok nivo nege psov, zato je vedno poskrbljeno za profesionalno nego, varnost, higieno in dobro počutje psov. Pasji salon je profesionalno opremljen in omogoča kvalitetno delo z različnimi psi vseh velikosti.
Z veliko znanja in dolgoletnimi izkušnjami na področju popolne nege psov, posvečamo posebno pozornost oblikovanju pasjih frizur in preventivni negi pasjih zob. V našem pasjem salonu uporabljamo izvirne pristope in lastne postopke nege psov. Vsakemu psu se prilagodimo, zato sprejemamo vse, tudi »bolj težavne« pse.
V salonu lahko dobite tudi strokovne in praktične nasvete o negi psov in vrhunske izdelke za popolno in učinkovito nego psov.

odstranjevanje zobnega kamna pri psih odstranjevanje zobnega kamna pri psih

UDOBEN PASJI SALON
Naši pasji obiskovalci in njihovi lastniki so deležni tudi veliko udobja. Pri zasnovi salona smo načrtno poskrbeli za pridih domačnosti, tako da psi ne bi imeli občutka ordinacije in utesnjenosti. Pri nas se psi ves čas prosto gibajo. Poleg urejenega in prostornega pasjega salona imajo naše stranke na voljo tudi ograjen pasji vrt, kjer se lahko še dodatno sproščajo. Našega pasjega vrta so še posebej veseli mestni kužki.

odstranjevanje zobnega kamna pri psih odstranjevanje zobnega kamna pri psih

PRIJAZEN SALON ZA PSE
Za vsakega psa si vzamemo dovolj časa, da se sprosti, dobi občutek varnosti, tako da ne ostane prostora za nelagodje. Če je pes igriv se z njim obvezno igramo, za kar je v našem salonu veliko možnosti. Praviloma so v našem salonu prisotni tudi naši sodelavci in prebivalci Pasjega Dvora; Isabela (maltežanka), Čili (yorkie) in Happy (koder), ki so veseli vsakega obiska, imajo pa tudi veliko animacijskih in terapevtskih sposobnosti. Naša želja je, da je obisk našega salona za vsakega psa, ne samo koristno, ampak tudi prijetno doživetje.

odstranjevanje zobnega kamna pri psih odstranjevanje zobnega kamna pri psih

PRED OBISKOM NAŠEGA SALONA:
Za vsak obisk pasjega salona je obvezna rezervacija termina!
Rezervacije sprejemamo vsak dan (od pon. do ned.) med 10. In 21. uro.
Delovni čas: po dogovoru.
Psi z bolhami nimajo vstopa v pasji salon!
Pasji salon ima lastno parkirišče pred vhodom.
Možnost plačila: gotovina