nARAVNO ZDRAVLJENJE PSOV

NEGA IN ZDRAVJE

ČIŠČENJE ZOBNEGA KAMNA NA DOMU
Naše storitve in predvsem naš postopek čiščenja pasjih zob brez anestetikov, ki ga že več let uspešno in učinkovito opravljamo v našem salonu, lahko sedaj koristite tudi na svojem domu, praktično po vsej Sloveniji. Nego na domu nudimo vsem vrstam psov.

NAŠE STORITVE NEGE PSA NA DOMU:

POGOJI:
Za nego psa na domu potrebujemo le miren, čist in dobro osvetljen prostor (po možnosti dnevno svetlobo), dostop do vode in vašega psa. Posebne priprave niso potrebne, je pa zaželeno da je pes čist s čim manj odpadajoče dlake in da se pred pričetkom nege malo sprehodi. Obvezna je predhodna ˝rezervacija prihoda na dom˝. Za rezervacije je potrebno poklicati na gsm: 040 550 754.

Stroški rezervacije prihoda na dom se določijo vnaprej, odvisni so od oddaljenosti vaše lokacije. Stroški ene rezervacije vključujejo prihod na željeno lokacijo, pregled pasjih zob in strokovno svetovanje, za do 4 pse na istem naslovu.

Izračun stroškov rezervacije prihoda na dom:
Upošteva se razdalja po najhitrejši poti po Google Maps od našega naslova Dolenjska cesta 150, Ljubljana.
Do 10 prevoženih km od naše lokacije znaša 20€. Vsak nadaljni km je 0,25€. Primeri izračuna oddaljenosti od naše lokacije: 20 km = 22€ ... 50 km = 30€ ... 100 km = 42€ ... 150 km = 55€ ...
Primeri okvirnih stroškov rezervacij po krajih:
LJUBLJANA 20€, DOMŽALE 22€, VRHNIKA 23€, ŠKOFJA LOKA 26€, KRANJ 30€, KOČEVJE 32€, NOVO MESTO 34€, TRBOVLJE 34€, JESENICE 35€, CELJE 38€, SLOVENJ GRADEC 43€, KOPER 45€, NOVA GORICA 45€, MARIBOR 50€, MURSKA SOBOTA 63€, BOVEC 63€ ...

PRAVILA REZERVACIJ NA DOMU:
Ko je opravljen izračun za vašo lokacijo se rezervacijo potrdi z nakazilom na naš TRR ali z gotovinskim plačilom v našem salonu. Obisk na domu se opravi v dogovorjenem terminu. Z enim obiskom lahko opravimo zgoraj navedene možne storitve nege za najmanj štiri pse hkrati na istem naslovu, brez dodatnih stroškov rezervacije. Vračilo stroškov rezervacije je možno le v primeru, da z naše strani ni možen obisk v roku 14 dni. V primeru vaše odpovedi se stroški rezervacije ne vračajo, lahko pa prenesete rezervacijo na drugo osebo. Veljavnost storitve je 30 dni po plačilu rezervacije.

ZDRAVJE IZ NARAVE
Naš obisk lahko izkoristite tudi za informacije o različnih metodah in izdelkih iz naravnih zelišč za zdravje psov in ljudi. V primeru, da potrebujete nasvete o reševanju določenih zdravstvenih težavah oz. kak naraven izdelek za svojo zeliščno lekarno nam to povejte pred našim prihodom.

STROŠKI OPRAVLJENE NEGE NA DOMU:
Stroške opravljenih storitev se poravna neposredno po opravljeni storitvi z gotovino ali takojšnim nakazilom. Vse storitve nege psa na domu se obračunajo po našem običajnem ceniku:

NAŠ CENIK NEGE PSOV: http://www.pasjidvor.si/cenik_storitev.php

PODATKI ZA NAKAZILO:
Koda namena: ADVA
Namen: Rezervacija
SWIFT (BIC): SKBASI2X
IBAN: SI56 0310 6100 0763 938 (SKB d.d.)
Pasji Dvor, Riki Zornada s.p.
Dolenjska cesta 150
1000 Ljubljana

Rezervacije in informacije: gsm 040 550 754