Povezave

Društvo za zaščito živali

Dobrodelna organizacija za zaščito živali ponuja veliko zanimivih in uradnih informacij o zaščiti in pravicah živali. V društvo se lahko tudi včlanite, ter delujete podporno ali aktivno v dobrobit živali.

Povezava: DZZZ.SI
Zavetišče Ljubljana

zavetišče Ljubljana

V zavetišču so zapuščene in izgubljene živali, ki vam lahko dajo več kot si lahko predstavljate. Pes ne potrebuje rodovnika (ne svojega - ne vašega) da vas ima rad. Vse kar potrebuje od vas je da mu date priložnost.

Povezava: ZAVETIŠČE-LJUBLJANA.SI

Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (UVHVVR)

Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (UVHVVR)

Veterinarska uprava RS (VURS) je bila ukinjena s 31. 12. 2012, ko je pričela z delovanjem nova Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (UVHVVR), v katero so bili združeni VURS, FURS, Direktorat za varno hrano in del kmetijskega inšpektorata. Na strani boste našli veliko aktualnih živalskih informacij in zakonskih novosti

Povezava: UVHVVR.GOV.SIZakon o ravnanju s psi

ZAKON O RAVNANJU S PSI

Zakon o ravnanju s psi

Povezava: ZAKON O RAVNANJU S PSI


1KROG – Sprehajanje psov Ljubljana Rudnik in okolica

enKrog

S strokovnim ravnanjem in aktivnimi sprehodi omogočajo psom gibanje, druženje in trening v času odsotnosti njihovih lastnikov. Psi imajo možnost aktivno preživeti čas v naravi in tako lažje počakati na prihod svojih lastnikov. Gibanje in druženje sta zelo pomembna za počutje in socializacijo psov

Povezava: 1KROG
SMRČEK.SI – Spletni portal o psih

Smrcek

Zelo podroben in obširen pasji portal z nasveti, številnimi članki, pasjim imenikom, arhivom o pasmah psov , različnimi pasjimi informacijami in novostmi.

Povezava: SMRČEKKUŽEK – Pasja revija

Kužek

Že nekaj let največja revija pri nas o pasjem svetu. Strokovna in lepo oblikovana revija z različnimi zanimivimi članki, fotografijami in novicami o psih in njihovih lastnikih.

Povezava: KUŽEK
CanSAVE – Specijalizirani center proti raku po protokolu D9

Smrcek

Specialisti za svetovanje in podporo obolelim za rakom na naraven način z drugačnimi načini in novostmi zdravljenja. Med drugim s pomočjo svojih posebej šolanih psov z veliko zagotovostjo odkrivajo prisotnost raka v človeškem telesu že nekaj let prej, preden se razvije do faze, ko postane rakasta gmota življenjsko nevarna.

Povezava: CANSAVE